Kan ni förstå...

att när jag tittar på Idol och när det är som sämst så skäms jag ! Varför har ingen sagt åt dessa tävlande (dom som låter som värst) att dom INTE ska gå på audition ! Tänk när dom ser sig själv i TV och jämför sig själva med dom som verkligt kan sjunga... Nu får man sitta och skämmas flera kvällar på raken !

Annars har jag jobbat på sjukhemmet i går och idag. Och går nu allt vägen så börjar jag för fulla muggar på hotellet på måndag, och då blir det bara där jag är ! Så de så.

Vi förbereder för fullt för Broder A:s 40 års kalas på lördag. Ännu vet vi inte vad vi ska köpa till present ! Är det någon som har något förslag till en som fyller 40 år, kille och har allt ??

Alpis-grejerna har kommit idag, jag kommer på lördag förmiddag och lämnar över alla varor, är det ok Catta ? Irene har jag redan pratat med... Upplever att jag är mycket bättre i form nu, kanske beroende på medicinen men även tror jag att vassla varje morgon gör susen ! Tror ni inte ???

Blogga på

Nu är helgen över...

Mycket spännande var det att vara med "bakom kulisserna" på vår stora show uppe på Brännaberget i fredags ! Och vilken show sen !!! Ni skulle ha varit där. Alla tyckte att Robert Wells är kanon, men bäst tyckte nog nästan alla att Brolle Jr var. Och vilken söt samojedvalp han har sen ! 2 ½ månad gammal, som en liten vit nallebjörn.

Jobbigt är det att jobba under högtryck, men som nästan alla vet så jobbar jag bäst med en gaffel i häcken och när det brinner i knutarna ! Regnet höll sig borta hela dagen, nästan precis när showen var slut kom det, men det regnade bara ett litet tag, och sen i går var det strålande sol så vi bestämde oss för att åka till stugan, och har sen nu kommit hem i går kväll. Skönt var det.

Idag då ? Ja, ska försöka röja lite till och skicka tillbaka alla VV saker, så att jag får lite tomt här i datarummet. Skulle behöva mina hyllor till andra saker ?

Vad gör ni idag ?

Blogga på.

Mycket har hänt...

under de senaste veckorna ! Så jag kommer nog inte ihåg allt. Har tyvärr haft lite skrivtorka på sistone !

Här kommer lite i alla fall...

Har fått nytt jobb !! Jag gick förbi vårt vackra Grand Arctic hotell i samhället en dag förra veckan, gick in och frågade om dom inte behövde en AnnBritt där (stjäl uttrycket från Eira) och tänk att dom behövde det ! Mitt jobb kommer att vara Entrevärd, vara tillgänglig i entren m.m. främst vid större arrangeman. Men... dom senaste 2 dagarna har jag varit och lärt mig i städet och ikväll blir det jobb på Brännaberget, vi har ju den fantastiska konserten med Robert Welles och gästartister där !

Jobbet på sjukhemmet är slut för den här sommarn, gick bra att jobba natt, fast jag har inte riktigt varir så pigg och nu menar jag inte sömnbrist. Utan lite allmänt opigg. Men det var mitt blodtryck som spökande, så nu har jag fått medicin (äntligen) och känner mig genast piggare. Jag hade ju nästan hoppats på att få lite mera jobb där, men tyvärr så tas det ju ingen hänsyn om man är utbildad eller har tidigare erfarenhet i den här kommunen ! Så nu sitter jag inte och väntar på att telefonen ska ringa, utan har sökt mig till hotellet...

Med Oriflame går det kanon, vi är nu 40 stycken i min grupp, allt från Norrköping i söder till Abisko i norr, *vink vink* till alla i gruppen ! Var på chefsmöte i Umeå förra söndagen, fick gå upp på scenen 2 gånger för att hämta priser, ett 3:e pris för försäljning och ett 1:a pris för rekrytering !! Glad blev jag.

Samtidigt med det så har jag visningar med Alpnaerin, den här veckan har jag haft 3 visning, Tack Irene, Catta och Monica för att jag fick komma till er !! Vi har haft såååå roligt och idag beställer jag era varor... Jag kommer nog att ha en visning i Gällivare under hösten, och bjuder in, samt att jag har runt om i länet visningar lite då och då, så vi ses nog flera gånger !

Idag, då... Ska jobba lite med Alpnering och Oriflame på morgonen, duscha och stassa upp mig i svarta kostymen och vita blusen och sen åker jag och jobbar kl 16.00. Vet inte när jag kommer hem... Rapport följer, men jag åker nog till stugan imorgon och kommer inte hem förrän söndag kväll.

Vi hörs.
Blogga på

Ja, ja.... kan man inte...

få ta lite semester från bloggen, eller !!! Ärligt talat, så blev jag lite less på att skriva och har haft en del att fundera på, på sistone.... Allt kommer att klarna så småningon, vi kommer att ses imorgon måndag i Karungi, tisdag i Kalix och onsdag i Armasjärvi !!

Jag skriver mer sen, är nyss hemkommen från chefsmöte i Umeå, hörs sen, måste i snarklådan nu !

Sov Gott !

Nu drar jag till...

stugan igen, men endast för ett dygn ! Har jobbar 3 nätter + 1 dag på VV (SNART slut på det...) och ska jobba 3 nätter nu hela helgen. Men snart har jag inte så mycket jobb kvar, så jag vet inte riktigt vad jag ska livnära mig på. Lite tankar och funderingar har jag, bla har broder A och jag pratat om att köpa en lunchrestauran eller cafe någonstans i Sverige, men än så länge stupar det på: vem ska jobba där ?? Ingen av oss har riktigt tid, än så länge... Men kanske en dag det blir allvar av planerna, den som lever får se !

I stugan ska jag göra vackra kort till alla som deltog i Rallarmarschen med mig i år (20 st) och måla färdigt min bänk och blompiedestalen. Förmodligen kommer inte maken med, och det känns ok att ibland vara för sig själv.

Ska äta 2 bakade potatisar med skagenröra (på smalt och alpis-vis) till middag och avsluta dagen med att se på TV eller läsa en god bok.

Förresten, igår kväll var första kvällen för säsongen som lyktan tändes på bron, och ni skulle se Syster I:s vackra blomland, fullt med blommande blommor och på kväller tänder hon 5 lyktor dom står på höga pinnar i landet, såååå vakcert ! Få se om jag kan få henne att knäppa en bild på detta så kan jag sätta in det !

Blogga på.