God Jul !!

Ifall jag inte skriver nåt nytt inlägg detta år.... Har bara inte idas skriva nåt, inget annat har hänt. Jag jobbar, som vanligt ! Sitter just nu på mitt jobb, jobbar 6:e natten den här veckan, så då förstår ni att jag inte ids med nåt annat.

Hade en mycket trevlig lördag fm i Haparanda, trevligt att träffa Eira på IKEA ! Samt några andra Viktväktare från Skellefteå, Kalix, Luleå och Haparanda ! Trevliga människor, saknar alla viktväktare enormt...

Annars har det varít julshower här på jobbet, har jobbar alla helger nu sedan i mitten av oktober. Och, faktiskt, så träffade jag en del kända ansikter på julshowerna också, vinkar till Carita mfl. Kändisar då... Ja, Anneli Ryde, Christer Björkman och Rikard Engfors. Trevligast är nog Rikard Engfors. Minst trevligast var den man (ingen kändis, utan en gäst) som försökte ta alla unga tjejer mellan benen nere i nattcluben ! Men han åkte ut, han !

Nu väntar jul och nyår, trettonhelgen avslutar vi med Brolle, en kanonkille på alla sätt och vis. Jätteduktig på att sjunga och ett mycket trevligt sätt, samma gäller för hans flickvän och hans far. Under nyår och trettonhelgen kommer det en hel del ryska gäster hit, vilket jag ser fram emot. Jag har ju en plan, att jag ska börja läsa ryska under vårterminen, vi får väl se om det blir allvar av det.

Julen annars då ? Jag skulle gärna göra som Bill, åka bort, gärna långt bort. Numera tycker jag inte om julen, i år ännu mindre... Har inte pyntat nåt, har inte bytt gardiner, tänker inte köpa julmat, och kommer mig nästan inte ens för att köpa några julklappar. Nu är det ju bara mina 9 syskonbarn som får, men ändå. Jag ska nu sätta mig med julklappslistan, kanske jag måste åka till Luleå på onsdag, jag får väl se hur jag gör med det.

Nej, nu ska jag gå och skura trappen, från tredje våningen ner till källaren.

Blogga på och glöm inte ljuset !