Gällivare-tisdag

Nu vare tisdag och då är det Gällivare hela dagen som gäller. En föreläsning 12.00 och den andra 17.30. OCH det var så roligt.... Känner ni hur jag sprudlar av arbetslycka !! Så roligt jobb jag har, och så tråkigt det kommer att bli att sluta med det till sensommaren.

Nå, kallt som bara den -25 på morgonen, samma temp. i Gällivare. Fladdermusen i stugan sover nog gott nu under vintern, om det inte har frusit ihjäl. Fick ett hjärtligt och glatt välkommnande av alla fina medlemmar som jag har. En god kram av L och en av M under eftermiddagen hjälpte också till.

Lina Andersson (os guld-Lina) firades på torget i Gällivare idag och alla skolbarn hade fått sluta skolan tidigare. Massor med folk ! Skoj att hon blir så uppmärksamad efter många års slit i spåren. Jag har även hunnit med en sväng på systemet och sedan en kopp kaffe hos A.

Nu har jag äntligen landat hemma, i Hakkas var det -31 grader och hemma på gården var det tvärtom, -13. Imorgon väntar Luleå, 6 föreläsningar under dagen. Förmodligen blir det en väldigt sen blogg, jag kommer inte hem förrän ca 22.30. Lilla K och maken ska nog i slalombacken om vädret tillåter det. Annars känns det toppen !! Frisk som en nötkärna, det har man ju papper på ! Och livet leker... Vem vet vad framtiden ger, bäst att passa på att leva idag !!

Blogga på.

Äntligen måndag !!!

Tänk att jag tror att det är första gången i hela mitt liv jag kan säga det ! Nå, skönt att börja jobba igen, roligt att träffa alla mina flickor och pojkar igen, alla är såååå duktiga och alla har skött sig medans jag har varit borta.

Annars har dagen gått i jobbenas (finns det ett sånt ord ?) tecken. Eftersom det är periodstängning på Oriflame, så har jag mycket att stå i för att hjälpa alla mina säljkonsulenter med deras ordrar m.m. Är man ny är det inte alltid så lätt att lägga in en beställning. Telefonen och datorn har gått varm, så jag har inte klätt på mig förrän 13.00 !!

Hann med att prata med Stora C borta i Australien, där dom, by the way, hade ENDAST 35 grader varmt och då var klockan ¨21.00 på kvällen... Stora C är en mycket go´tjej som vi ska åka och hälsa på om ca 2 år. Jag hann även med att prata med Lilla K som ännu är kvar i Sverige, hon åker inte hem förrän 2/12. Både Stora C och Lilla K vill att jag ska skriva en blogg på engelska, så det blir väl en sån till helgen !

Viktväktarna då, Ja ! Hur kul som helst, som vanligt, att träffa alla goda, glada medlemmar. Varit i Kalix ikväll, höll i en föreläsning 18.00 (Jag hoppas att jag får se nån Happis-bo där under april månad ?) Längtar efter att åka till Gällivare imorgon för att träffa alla där.
Nej, dags att göra allt pappers-arbete klart för kvällen och kanske pussa maken godnatt innan han somnar !

Blogga på!

Slö-söndag.....

Söndag idag.... Slöade framför TV på morgon tills maken sa att vi borde åka till stugan och kolla. Då blev det fart på mig, men inte på honom. Han satte sig framför datorn i bara kallingarna (ingen vacker syn) och jag fick vackert vänta på honom.

En ljuvlig dag, solen sken men det blåste lite. Bilen lämnades vid vägen, maken spårade och jag gick in för att kolla om vi haft några små grå vintergäster. Det är nämligen ca 2 månader sedan vi var på besök och allt kan hända under den tiden. Men... tack och lov... inga gäster. Alla mina kaktusar har frysit ihjäl, jag har inte haft dom i fönstret utan på bordet och då har det blivit för kallt. Vi har bara ett element igång och det är under fönstret. Skottade altanen lite och längtade till påsk !!!!

Sedan hem och soffläge. Jag kom på efter en stund att jag totalt glömt bort ett Party-lite party  i Kalix hos B kl.13.00 ! Skämdes som en hund, och skickade SMS för att be om förlåtelse.... Nå, hoppas att det blir någon fler gång, för vackra ljus och ljusstakar kan man inte få för mycket av. Har ni någon Partylite försäljare i Happis, tjejer ?? Annars vore det ett ypperligt tillfälle för mig att komma och våldgästa någons party...

Soffläge igen.... och det lär det bli resten av kvällen. Orkar inte skriva om Explorica och mina utbytesstudenter idag, det får bli en annan dag. OCH äntligen börjar jag att jobba imorgon, Viktväktarna i Kalix 18.00, det ser jag fram emot !!!!!

Pizza och mellis-festival

Idag sov jag tills jag vaknade... det vill säga till klockan 08.00. Sedan blev det fart, jag och M åkte till Övertorneå för att göra en liten marknadsundersökning åt Oriflame. Gick jättebra... träffade en massa trevliga människor och till och med en viktväktare som jag inte har sett på länge !

Under tiden jag var i Övertorneå så hämtade maken Kate (utbytesstudenten från Australien) hos en kompis, som hon övernattat hos. Maken och Kate var nog sedan och tittade på renkapplöpningstävlingen (svårt och långt ord) nere på isen nedanför hotellet. Lite orolig för mig är han allt... han hann nog ringa si så där 3 gånger under tiden jag körde hem från Övertorneå.

Jag mötte maken och Kate inne i Bränna, och det blev........... en pizza till middag !! Får en vv-konsulent äta sånt ??? Naturligtvis hade M och jag varit till utlandet och köpt lite lakrits också, så nu har jag ont i magen ! Får säkert gallbesvär inatt. Träffade min "lilla" 2 meter långa lillebror på pizzerian också, och hör och häpna, han orkade inte äta upp hela pizzan !!

Nej, mellis-festivalen är det ikväll och jag har ingen koll på vem som är med, jag måste nog kolla i NSD.

Blogga på.

Äntligen, tack vare Happis-kompisarna....

Jag har ju inte riktigt fattat det här med att ha en blogg... Visste nog inte riktigt vad det var innan jag fick adressen till Eiras blogg. Och från den sidan kom jag mig vidare till Ninas och till Kajsas och att jag till och med fick höra talas om ICA-Anki (vem det nu är, men jag tror hon har koll på godiset !=))

Här hemma hos har det varit full rulle idag, trots en brinnande huvudvärk och en eländig förkylning. Maken åkte upp till Gällivare på service med min bil, och jag har servad syrrans ungar med hämtning från skolan bl.a.

Fast det är småsaker... för jag har ju nu äntligen fått veta att jag är frisk ! Jag behöver inte behandlas något mer för min cancer, ingen strålning, ingen operation och inga cellgifter ! Och äntligen... ska jag börja jobba på måndag !

Jobbet ja,.. kommer jag att ha kvar tills i augusti, men under sommaren blir det av naturliga skäl inte så mycket jobb som konsulent hos Viktväktarna. Vad ska jag göra till hösten ? Vet inte riktigt ! Men något blir det väl alltid. Under sommaren ska jag förmodligen jobba natt på sjukhemmet och sedan har jag ju mitt nya jobb som chef hos Oriflame bla. Vi får väl se...

Nu väntar sängen, orkar bara inget mer. Ska till Övertorneå imorgon med en kompis, kanske åker vi över till utlandet och köper lite lakrits, men bara lite...

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!