Nu är helgen över, en ny vecka väntar...

och man kan aldrig så noga veta vad som ska hända den här veckan !!

Helgen som gick spenderades i Svanstein tillsammans med Bull, Mona, UG och Monica. Jättetrevligt, fast lite PRO varning var det allt ! Trevligt att också träffa en massa gamla VV som man inte hade träffat på flera år.

Veckan som kommer innefattar: Idag VV i Kalix + ABF i Överkalix, imorgon VV i Piteå, onsdag VV i Luleå + visning i Luleå hos kund, torsdag VV i Älvsbyn + ABF i Överkalix och sedan.... ??? Ledig fredag, lördag och söndag !! Har ni hört, va. Tänkte nog tillbringa den i stugan, tror jag. Sla bli skönt, känns som att det behövs lite ledighet nu. Sedan drar Bill och Bull och Mona vidare på nya äventyr igen...
Tjejjoggen i Sjulsmark kan ni träffa Mona och mig på.
Kalix-dagen den 17/6 kan ni träffa Bill och Bull i ett marknadsstånd.

Och sedan börjar sommarjobbet: nattschema på TG här hemma i Överkalix, ser jag som vanligt fram emot. Tycker om att jobba där, trivs med personalen och dom gamla förståss !

Nu kanske jag ska klä på mig idag och äta frukost...
Blogga på

Regn och åter regn...

Hade tänkt åka till stugan i dag och stanna över tills imorgon, men det får vara... Man kan lika gärna sitta här hemma och glo på tv:n eller nåt sånt. Känner mig lite låg idag.

Var och jobbade på VV i Luleå i går halva dagen. Och... Jag fick besök av företagssäljaren Elin från Stockholm ! Hon är här uppe på en rekryterings-turne ! Börjar lukta lite desperation. Jag fick dock veta att hon skulle och prata med en ung tjej som var intresserad av att jobba hos VV, ja, inte jobba alltså... Man är ju tvungen att starta eget företag och VV vill ha 68% av ens intäkter, undrar om den tjejen vet om det ? Det tror inte jag ! Nå, jag fick sagt min mening i många saker och ångrar inte en sekund att jag kommer att sluta i det företaget inom kort. Men... jag kommer att sakna alla mina medlemmar, men vi får väl träffas på annat då !

Varför inte redan i helgen ? Jag och fd konsulenten Maria är med på vårmässan i svanstein som går av stapeln nu på lördag och söndag. Fast numera heter vi ju Bill och Bull som bekant, jag Bull och hon Bill..

Annars hade jag en trevlig kväll igår hon fd kassören Anki i hennes stuga i Torrasjärvi, hitta dit ni som kan !!

Och vilka fina öron Milla fick ! Gissa om presenterna till födelsedagar och jul bli lätta att köpa nu, jag som har 3 syskondöttrar med hål i öronen, kanonenkelt med presenter. Pojkarna däremot, önskar sig bara cross-grejer, dyrt som sjutton.

Blogga på

Bill och Bull...

har varit på nya äventyr i helgen !! Ja, jag menar förståss mig själv och Maria med ljusen. Helgen har varit full med skratt, fniss och en del allvarsord minsann. Och vi kom på att våra nya smeknamn är Bill och Bull, vem som är vem, det vet vi ännu inte !

Vi startade helgen med en tjejdag i Ullatti, kom dit via mumindalen och outgrundliga vägar... Men roligt var det hela dagen. Sedan har vi avslutat helgen med att hälsa på alla bloggare hemma hos Eira.

Tack för att vi fick komma !! Och... vi ses igen på nationaldagen den 6:e juni hos ICA-Anki. Tänk att man äntligen fick se hur hon såg ut ! Och alla glömde att dricka kaffe, så Maria, Jag, Sussi T, Eira och barnen fick äta upp allt fika själva, vilken tur vi hade !

Nu stundar en halv veckan, jag ska minsann hinna med 2 lediga dagar har jag tänkt, för att sedan avrunda veckan med att vara med på Vårmässan i Svanstein, kom gärna förbi och sig hej åt oss i montern !

P.s. läs min syrras blogg, länken finns här på sidan till höger...

Blogga på

Påminnelse !!!!

Ville bara påminna om helgens händelser:

Lördag: tjej dag i Ullatti mellan 14.00 och 17.00 ! Hudvård, makeup, hälsokost, kryddor, ljus och tillbehör, massage m.m. Salladstallrik serveras !

Söndag: Provsmakningsbuffe hos Eira i Haparanda kl 14.00 + visning av lite ljus med till behör.

Annars är allt ok. En av mina studenter lämnade oss igår, sitter just nu på planet mellan Singapore och Australien, lite tråkigt, men framförallt skönt för honom och lite skönt för värdfamiljen och även för mig. 18 åriga killar har det inte lätt i livet....

Grattis Kajsa till det nya barnbarnet !! Vi vill se kort på bloggen så fort som möjligt.
Måste nu gå och titta på Carola...

Blogga på.

Äntligen dags för en...

uppdatering över förra veckan ! Veckan har, som vanligt, varit fylld med arbete. Jag kan inte ens räkna upp allt jag har gjort. Som vanligt väldigt roligt att jobba med alla glada VV-medlemmar även om många är ledsna och besvikna över situationen hos VV. I dagläget jobbar jag ju bara med 1 klass per vecka i Kalix och 4 klasser i Luleå. Efter midsommar så har jag kvar 2 klasser i Luleå. Det känns pest att lämna alla medlemmar, men se företaget, det skulle jag gärna lämna redan idag !

Nå, tur att jag har nya jobb. Helgen som gick har bara varit nöje blandat med roliga jobb ! Startade på fredan med ett allvarligt försöka att röja här hemma, det slutade med ingenting... jag fastnade framför tv:n och i en god bok ! Och vem bryr sig om lite damm ??? Inte jag, möjligtvis maken då ! Men då kan han faktiskt dammsuga, tycker jag. Klippte mig hos Vicky på fredag och ordnade med höstens projekt. Och nu ska jag tala om vad det är ! Det blir en hel helg med nöje, god mat, underhållning och shopping. Vi ska nämligen här i Överkalix ordna en inspirations och mässhelg. 9 och 10 september, lördagen håller förmodligen korpen i, det kommer ledare från Inpuls i Luleå, med bla. orientalisk dans och pilates, spännande va ! Helgen avslutas med mässa i Folkets Hus med hudvård, mat, kosmtika, underkläder, frisyrer, massage, tupperware, blommor, kryddor, m.m. Även Thai-massage kommer att finnas med. Nu räknar jag med att så många som möjligt kommer, eller hur ? Alla gubbar är ju på älgjakt hela hösten, så vi tyckte att alla gummor kunde får nåt !

Som mellansystern sa, så förbrände vi massor med kalorier på lördag. Start 09.00 i Badhuset. Aerobic, Step-up, power-yoga m.m hela dagen. Med min usla kondis och tunga kropp gjorde jag så gott jag kunde och avslutade det hela med Thai-massage, en upplevelse !!!

På söndag hade Maria, jag och Britta visning av våra produkter på Innanbäckens bygdegård under 2 timmar, tack alla som kom !
Sedan åkte jag till Luleå för min första konferens med Alpnaering, spännande och intressant att få lära sig lite mer och titta på kommande produkter !
Sen avslutade jag dagen med middag på Baan Thai i Luleå med gamla och pågående VV-personal, allt från Kiruna till Skellefteå, även där, Tack alla som kom !! Det gör vi gärna om igen, med då till hösten, en spaweekend på Pite havsbad ser jag fram emot.

Puh... Nog för i dag !
Blogga på.
p.s. Tjej dag i Ullatti på lördag mellan 14.00 och 17.00. Välkommna !!!

Äntligen måndag !!!

Måndag igen... veckorna och helgerna går alldeles för fort just nu, tycker jag. Det finns så mycket som jag borde göra och måste göra, och samtidigt så vill jag inte ! Jag tycker inte om att städa, byta gardiner, putsa fönster m.m. Jag blundar hellre...Finns det någon mer som jag, tror ni ??

I alla fall, helgen har avlöpt med att jag har stått på Arcus mässan fredag och lördag med mitt nya jobb hos Alpnaering. Fantasktiskt väder, har vi hört, att det har varit ! Vilket gjorde att det inte var så fantasktiskt mycket folk på mässan. Nå, tack alla som kom, som pratade med oss och som provsmakade hos oss !! Skoj som vanligt att träffa folk, inköpen i helgen begränsade sig till en sidensjal (i nya favoritfärgen rosa) och "hälso"-godis. Lördag kväll anlände jag hem ca 20.00, bort med smink och kläder och klockan 22.00 gjorde jag en akututryckning till mitt andra jobb på sjukhemmet, det fattades en ssk till natten, och vem åkte då ut, tror ni ?? Som vanligt har jag svårt att säga nej, när det gäller jobb. Så igår söndag, blev det sova av, och sedan tårta hos kära mor som fyllde 62 år !

Idag, då ?? Jag nu fortsätter jag med uppföljningar av helgens intresseanmälningar för smakdemon + rekryteringen av nya säljkonsulenter till oriflame, kurs hos ABF mellan 15 - 16, VV i Kalix mellan 17 - 19 och avslutar dagen med att lämna varor till kund i Kalix !

Har man inte jobb, så gör man sig jobb, eller hur ! Men roligt har jag nästan jämt...
Kära happis-bloggare, vi ses den 21/5 kl.14.00 hos Eira !
Kära vv-personal, gammal som ny, vi ses den 14/5 kl 17.00 på Baan Thai !
Kära Kalix-bor, vi ses på innanbäckens bygdegård på söndag 10.00-12.00 !
Kära Gällivare-bor, vi ses den 16/5 kl. 18.30 på schaktmästergatan !


Blogga på !

Första gången...

för i år var vi på motorcykeltur på valborgsmässoafton. Det kändes lagom varmt när vi for, men efter några mil var vi hemma igen och då var det inte så varmt. Det drog kallt i nacken så igår och idag lider jag av nackspärr ! Ja, ni hörde jag liiiider... Men som tur var har jag en tub av balsamica liniment hemma, så maken och jag smörjer varandras gamla kroppen på dom ställen som gör ont!

För första gången i år, har jag också hängt ut kläder för tork ! Skönt känns det. Det tar så mycket plats inne och tar evigheter för det att torka.

Annars flöt helgen på i jobbets tecken, tyvärr går det inte så bra för en av mina studenter, och mer arrogant typ har jag aldrig stött på !!! Kan man få säga attans unge!!! och ta han i örat lite... Nej, nån råd blir det väl vad tiden lider, men det sliter på mig och på värdfamiljen oerhört. Tur att han har en sån fin värdfamilj, men där börjar orken ta slut också. Jag måste få säga: tro inte att alla studenter innebär problem! För det gör dom inte, så gott som alla är fina, hårt studerande, sociala ungar, men undantag finns det. Det här är det enda undantaget i hela Exploricas historia och då har man sysslar med utbytesstudenter i 10 år !

Nu kalla en av mina andra studenter på mig på msn...

Blogga på, skriver mer sen.