Grattis !!!!!!

Till Häxan i Karungi som i Alpnaerings värdinne lotteri i augusti månad har vunnit en grönsaksbuljong !! Jag beställer den, så den kommer så småningom. En extragrej som man deltar i om man är värdinna för en hemdemo, minsann !

Har jobbat kväll på sjukhemmet idag och jobbar 7-16 i morgon där. Är lite orolig för gammelmormor (vår mormor., 89 år) som idag åkt till Sunderbyn med ganska svåra magsmärtor, vi håller tummarna....

Om ni läst i Norrbottenskuriren idag, så har ni sett vår pappa !! På mittuppslaget, en av chaufförerna för dom BREDA transporterna, det är han med den oranga overallen.

Natti, natti.
Blogga på

Nu har vi precis kommit in...

i värmen igen ! Jag , syrran, Ove och alla grann-syskonbarna har stått ute på gården för att kolla på när morfar (min pappa) och 2 andra MYCKET breda transporter kommit förbi ! Dom har åkt från Luleå kl 17.20 och 11 mil har tagit ca 4 timmar och 45 minuter. Det roliga i det är att dom ska upp till kulsinterverket ! Så i morgon bitti är morfar hemma igen. Men imorgon är det vilodag och sedan på torsdag kör dom igen... Så är det att vara egenföretagare, inget 7-16 jobb inte !

Annars då ? Jo, officiellt är jag arbetslös den här veckan men vet att jag snart kommer att börja jobba igen, så jag ser det mest som en försenad semester. Men det är ingen lek, att vara arbetslös. Jag skulle bli tokig om jag inte visste att jag snart skulle jobba. Tider att passa hela tiden... Imorgon kl 10.00 ska jag vara på AF för att gå igenom min sökandepresentation, men jag förstår inte vad jag ska gå igenom, jag har ju gjort den själv och godkänt den via internet ! Nå, det löser sig väl.

Tack och lov, har jag ingen förkylning på gång ! Kolla syrrans blogg få ni se vad synd det är om henne, he he....

Annars så är det Sköna Söndag på söndag. Folkets hus i Överkalix 11-14, Bill och Bull finns på plats naturligtvis med många fina erbjudanden. Kajsa, lite vassla kunde väl var på sin plats ?? Var det inte du som tyckte om det så mycket ? Och extrapris har jag på den och allt... Men endast på söndag !

Blogga på ! och glöm inte vitaminerna...