Sunderbyn idag...

för kontroll. Med en klump i magen som vanligt... Går säkert bra, men provsvaren kommer först om 2 veckor ! Tänk på mig idag....

Jag har gråtit jag idag.... igen...

pga att jag har fått en alla hjärtans hälsning i kuriren av mitt syskon nr 5 ! Tänk, va ! kolla under internet www.kuriren.nu, all hjärtans hälsningar, 12/2. I annonsen står det till "herrgårdsungarna"... Mina föräldrar bor på en herrgård och vi ungar är uppväxta där (jag från 13 års ålder) så när vi skickar hälsningar till andra eller köper presenter som är från oss alla så undertecknar vi det med "herrgårdsungarna" istället för att räkna upp 6 namn !

Sen fick jag gråta lite av ilska också idag. Ett nytt schemaförslag är lagt på mitt jobb och jag tycker inte om det ! Jag känner mig överkörd och mycket förolämpad, ett stort hysch pysch har föregått detta. För att göra en lång historia kort, jag måste enl. detta förslag gå ner i fast arbetstid, från 64 % ner till 52,5 % och det vill jag inte !!! Det kommer att sluta med att mitt fack och AF kommer att säga åt mig att byta jobb och det vill jag inte !!! Mer om detta följer senare....

En stor alla hjärtans kram på er alla !

Kajsa förvarnar då....

i alla fall att hon ska ha bloggledigt, jag gör det inte ! Jag bara tar ledigt utan att fråga.

Annars då ? Ja, som vanligt har jag jobbat liiitttteee... Si så där knappast varit ledig dom 2 senaste veckorna. Men... jag är ju en vän av jobb, hade jag inte ett jobb skulle jag blir tokig. Nu har jag ju inte bara ett jobb, utan i dagsläget 4 !!

På hemmafronten ser det likadant ut som tidigare, Bridie har nu snart varit här i en månad, nu har hon bara 10 månader kvar ! Tänk att jag redan börjar våndas när hon ska åka hem... Hennes bror kommer ev. hit i slutet av april, det ser vi fram emot. Superfin tjej, med en otrolig humor, mycket lik min egen. Ikväll har vi haft svenska lektion här hemma, maken ritar streckgubbar och ritar dit öga, näsa, mun m.m. så hon vet vad som är vad. Försök att förklara och lära ut skillnaden mellan räv och röv, om ni kan ! Men hon är jätteduktig !

Till helgen har vi en jättekonferens på hotellet, Samsungs stora årliga med folk från hela världen. Vårt språk under helgen kommer att vara engelska mellan varandra och till gästerna, roligt tycker jag !

Imorgon ska jag på AF och förklara varför jag inte har sökt ett jobb som undersköterska i Gällivare ! Kanske för att jag har 27 mil tor... vad tror ni ?

Bull, länge sedan vi har talats vid på telefon, det börjar vara dags nu ?
Happisar och Karungisar, kunde vi inte träffas snart ? Kanske Ikea eller Leilani ?
Alla Viktväktare, jag saknar er !

Lördag morgon...

och resten av huset sover ! Trodde nog att det skulle bli en lugn vecka efter helgens arbetade 32 timmar, men icke sa nicke. Sjukdomar härjar även här i Överkalix, dock förkylning, inte magsjukan tack och lov ! Så istället för en natt (7 timmar) har jag hittills jobbat 30 timmar och ska ut och jobba idag också (8 timmar). men förhoppningsvis gör det gott i börsen lite längre fram ! Skulle inte sitta fel med en IKEA-resa snart igen.
Har en liten fråga till Bull: Vilket datum är det dags för stockholm ? September är ju min fjäll-månad, jag drar till fjällen tillsammans med 50 kvinnor, 2 helger på rad. Mitt och Ingers projekt sedan flera år tillbaka, och nu blev helgerna fullbokade redan i oktober ! 110 kvinnor totalt ! Och i år kommer Roger Pontare till oss och underhåller....
Annars allt lugnt, Bridie ska till backen och åka slalom idag, hon gillar det skarpt ! Trots en del vurpor och blåmärken...
Ett tips om ni lider av fobier: kolla på syrrans blogg : evron.blogg.se, jag garanterar: era fobier är inget mot hennes !
Blogga på