Enligt Ninas önskemål....

ett litet kort inlägg...

Jobbar, jobbar och jobbar. Världens roligaste jobb på världens vackraste arbetsplats ! Kan man ha det bättre !!!

Allt ok här hemma, jätteskoj med Braidie som bor hos oss, tyvärr så tycker hon lika mycket om glass som jag, vi har nyss ätit en dajmglass... Gott !

Jobbar imorgon igen, helgen blir nog lugn, basket på lördag och lite gympa, yoga, orientalisk dans och jazz aerobics på söndag.

Blogga på.

Äntligen kommer jag mig för att skriva ett nytt inlägg !

Jag har, som vanligt, drabbats av "ids inte" när det gäller bloggandet ! Men nu börjar det vara dags. Och det kl 05.12 på morgonen på en ledig dag, kan ni fatta !

Först: Har precis pratat med Liz och hennes make i Perth i Australien ! Klockan var där 13.00 och dom åker med sin dotter till flygplatsen om en timma. Imorgon, torsdag, hämtar vi dottern, Bridie, här på Kallax ! Kanonkul med en ny tjej. Tills vidare bor hon här hos oss, men ev. har hon en värdfamilj att flytta till här i Överkalix, men det blir först nästa vecka. Så skönt att höra föräldrarnas och hennes röst på telefon ! Vi väntar och längtar till hon kommer, jag har feng shuia´t hela dagen igår i mitt gamla VV-kontor för att få ett rum ledigt och jag är ännu inte färdig, men jag har ju hela dagen i dag på mig. Kanske vi tar en tripp till Ikea på lördag om vädret tillåter...

Vädret ja, äntligen har snön kommit ! Är det bara jag som tycker att det är mysigt och mycket vackert ! Tyvärr har jag ingen digitalkamera, annars hade jag tagit lite vackra bilder härifrån och satt in på bloggen.

Julen då ? som vanligt tycker jag inte så mycket om julen eftersom min upplevelse är att det har hänt så mycket tråkigt under jularna hos oss. För 4 år sen fick vi beskedet att J, min systerdotter, fått leukemi och åkte till Umeå för behandlin, hon fick sin första cytostatika på julafton. För 2 år sen omkom en av våra kusiner i Tsunamin, reseledare hos Apollo. Och för 1 år sen fick jag beskedet att jag hade en cancer. Den här julen då ? Jo, vår älskade mormor blev sjuk innan jul och gick bort från oss den 28:e. Jag tyckte det var skönt att hon fick sluta sina dagar när hon ville och på det vis hon ville, hon har nämligen inte varit så sjuk länge och hon var helt klar och redig, 89 år gammal. Jag vär där, och har också svept henne efteråt. Det är det sista jag kan göra och jag ville inte att begravningsbyrån skulle göra det. Nu har vi begravningen på fredag, alla släktingar, kusiner m.m. kommer hit. Det är ju alltid trevligt att träffas alla, men tyvärr blir det numera på begravningar. Så SussiBussi, Kram på dig !

Jobbet ? Kanon kul ännu ! Träffar så mycket spännande människor alltid, nu senast hade vi Brolle Jr. Pratade lite med honom dagen efter, ödmjuk kille och min brorsdotter M, som är 14 år, fick en personlig autograf av honom ! Tyvärr finns det ju alltid folk som inte sköter sig, så nu börjar man bli känd hos polisen också, dock inte som kriminell, utan som "ordning och reda" person. Har just nu 3 ärenden på gång där...

Nå, allt för idag ! Magen kurrar och jag behöver lite te och mackor. Hoppas ni får en fin dag ! Skotta snö, med stegräknaren på, tjäna kalorier, och håll munnen stängd !

Blogga på.