Äntligen onsdag....

och jag skriver ett inlägg igen ! Inte så länge sen sist... Jag sitter just nu på jobbet, och för tillfället är här jättelungt. Så samtidigt som jag gör "hotellgrejer" så försöker jag att fundera på alla andra saker som jag har för händerna just nu: Anordnare av en "medial" weekend här i Överkalix nästa helg, anordnare av en "medial" weekend med seans m.m. första helgen i september, anordnare av en hälso ochskönhetsmässa i september här i Överkalix. Ska åka till London i september, kontakterna med mina studenter, åker till Paris i maj, söka nya värdfamiljer till dom kommande studenterna (någon som vill husera en japansk tjej?) m.m. m.m. m.m. Just nu så snuurar det i huvudet, för jag ska dessutom ragga folk till Korpens stegtävling och snart har jag 10 st ! Någon som vill vara med ? Man behöver inte bo på samma ort, man kan delta ändå. Hör av er innan torsdag kväll om det är nån som vill vara med.

Behöver lite ledigt nu... Jag har tll och med bott här på hotellet i helgen ! Inte privat, utan i jobbet. Och jag som är uppsagd och har slutat min anställning.... undrar hur det här hänger ihop ?

Annars så har jag inte mycket annat att skriva om, annat än att min säng är jätteskön !!! Och jag längtar hem just nu !

Vinter bilder

 Farsan tävlade i isracing igen, i första kurvan tog det slut....56676-8
 



 vårt hus efter en av snöstormarna under februari månad




image12 
Lisas pappa från Tyskland har varit här på besök i några dagar, bilden är tagen i Kemi, på snöslottets shop.



Påskmiddag i byastugan, för 8:e året på raken.

                                                                                                                        image15
                                                                                     Brigid, från Australien, provar en snörävs mössa på marknaden i
                                                                                      Kemi, kostar ca 4500 kr.
 Porsche, har varit på besök på hotellet  och kört bilarna på is och i terräng. Denna har jag önskat mig i födelsedagspresent, kostar ca 1,3 mille bara !

        
Annandag påsk tillbringades i stugan, och i pappas torp, en solig och varm men lite blåsig dag. Enda dagen ledigt på hela påsken för mig.                                     
    Sigrid, vår första student från Australien, är tillbaks ! Här med vår gudson Fredrik på Sigrids födelsedag. Nu är hon på en rundresa i Europa, men kommer tillbaka upp hit i slutet på maj.

         

Det har även hunnits med en tripp till Jukkasjärvi, som för övrigt är såååå mycket bättre än Snöslottet i Kemi. Från vänster Lisa från Tyskland, Brigid från Australien, våran Elise från Australien och Annica från Tyskland.

 Slutligen en bild på Ove och mig, med vårt barn Bridie när vi hade avskedmiddag för henne och Katie. Det går för övrigt mycket bra för henne, om några år är hon färdigutbildad kock och konditor. Här har hon på sig sin älskade ren-klänning !

Detta var allt för denna gång, har för en gångs skull en helt ledig dag, så idag blir det att slappa på soffan och titta på video !

Ha en bra dag, alla bloggisar !
                                                                                                           
                                                                                    

Hej igen...

Nu ska jag försöka med att lägga in lite bilder från dom senaste månaderna åt er, istället för att skriva så mycket. Skulle jag skriva om allt som hänt, så skulle ingen idas läsa igenom hela bloggen...

Lite kort: Allt går bra, vi har en ny student i huset, E. från Adelaide. Kul och spännade och helt annorlunda än B. som bodde hos oss förra året. Jag har blivit uppsagd från mitt jobb på hotellet, men slutar inte ändå. För jag kommer att vara kvar ett antal månder än, fast inte jobba någon mer natt. Jag har ju ännu lite andra extra jobb också, har startat ett nytt igen... Jag åker till Paris den 5/5 ! tillsammans med 6 studenter i 5 dagar, och vår planerade resa till Australien ser ut att bli av, vi ska försöka åka den 4/11 och kommer hem igen ca den 17/12, 6 veckor down under. Min brorson, som är 14 år, kommer att flyga ner till oss för att stanna med oss i ca 3 veckor.

Annars så längtar jag efter sommaren nu...

Är det någon som vet nån som vill husera en student för en termin eller 2 ?  Jag har ansökningar från 4 tyska tjejer, 1 från Italien, 1 från Australien och en tjej från Japan, tar tacksamt emot ideer på nya värdfamiljer.

Här kommer lite bilder: