Hemma igen !

Jag har i o f sig varit hemma nu i 10 dagar, men bara inte idas skriva nåt ! Men jag lovar, bilder kommer... Vi har i alla fall haft en fantastisk resa ! 25 - 30 grader varmt i skuggan varje dag, och vilken stad, sen ! Hur mycket som helst att se. När jag publicerar bilderna, så får ni veta mer om Paris.

Nästa resa är under planeringsstadiet, först en resa till treriksröset med Elise. Har aldrig varit dit och det är bara drygt 40 mil till Kilpisjärvi, och det är nog något som alla bör ha sett någon gång under sin livstid. Sedan blir det att vara hemma för att den 21/8 åka ner till stockholm över dagen i jobb, kanske jag stannar en extra dag för lite shopping, vi får väl se. Nästa resa går den 8/9 till den 12/9, en resa till London för Elise och mig. Vi ska se lite musikaler och teater samt mycket sightseeing. Elise kommer sen att stanna i England för att hälsa på släktingar så hon blir borta totalt 4 veckor. Sedan åker jag också till Köpenhamn runt den 24/9 för att stanna i 4-5 dagar. 2 av dagarna går till möten med mitt jobb hos Explorica AB (studentföretaget) men resten går till teater, shopping och god mat. Ove får vackert stanna hemma, men har har ju sin stora kärlek, motorcykeln att pyssla med under sommaren. Men... stora resan (om allt går vägen) blir i början av november, då vi åker 6 veckor till Australien med ett stopp i Malaysia på hemväg. Vi kommer inte hem förrän runt den 20 december ! Och då är det här resande året slut...
Vad det blir nästa år har jag ingen aning, så arbetslös som jag är ! Kanske jag åker och jobbar i Norge ? Har lite funderingar på det. Annars skulle M och jag behöva göra slag i saken och starta upp vår verksamhet, för nu har ju även Luleå lagt ner, så där finns inget heller. Och jag har en ide.... en bland många !

Vill även har lite varmare och sol, så att jag kan cykla. Med stegräknaren på varje dag, så sköter jag mig , men den tävlingen slutar den 6 juni, så jag behöver mer mål att jobba mot. Sen blir det rallarmarschen den 5 juli, och sen har jag inget mer motionsmål den här sommaren. Finns det några förslag ??

2 nya studenter anländer till Överkalix i augusti, C från Italien och L från Tyskland som ska bo i samma familj. Jag är så glad åt alla familjer som vill ta emot studenter, det är inget konstigt eller tjorvig, man öppnar helt enkelt sitt hem, ger en säng och mat åt dom och inget mer.... Men man vinner så mycket på köpet !

Återkommer med bilder

Bon ´Voyage !

Nu åker jag till Paris !!! Skönt att fly regnet och kylan med ca 25 graders värme i sommarkläder...
Jag ska minsann tänka på er alla. Bilder kommer under nästa helg när jag kommer hem igen !

Nytt inlägg !

Fredag kväll igen.... och som vanligt är jag på jobbet ! Jag har precis kollar i almanackan och senast jag var ledig en hel helg var den 1 och 2:a mars. Meningen var att jag skulle vara ledig den här helgen, men så blev det inte... I o f får man ju skylla sig själv, det går ju att säga nej !
Annars så åker jag till Paris på måndag morgon !! Så jag längtar... Möta sommaren där... Dricka lite vin... Promenera och bygga på steg till stegtävlingen... Hälsa på Mona Lisa ... Åka till Disneyworld... Umgås med alla mina studenter... Och fram för allt, vara lite ledig !! Känns i hela kroppen att det behövs nu, kroppen är sliten och jag är jättetrött, har sovit 12 timmar inatt.

Vad har jag gjort sista tiden då`? Ja, jag har då inte vårstädat ! Det enda jag har gjort är putsat 4 fönster och vaskat golven på nedervåning. Vi har haft vårt extrahus uthyrt till ett par från Schweiz och motorcykeln har kommit fram, men åkturen har jag inte ännu fått. Ove tog med sig en lite spätta från Australien istället 1

Semester ska jag inte ha i sommar heller, för jag och årets barn ska nog åka till London den 8/9 och sedan åker jag och kärleken iväg någonstan i november (förmodligen Australien) för han fyller ju hälften av 100  i år.

Bloggtorka !

Ha det....