Har minsann varit i Pello....

jajamän, Pello har man varit i ! Och inte en enda bloggare såg man efter vägen ! Inte så konstigt faktiskt, ni har ju alldeles kolsvart hela vägen från Pello och mot Happis....

Pello fick en Alpnaering-visning och jag fick handla lite lakrits (äkta finsk) och fick på köpet träffa en massa trevliga damer ! Tack ska ni ha ! Självklart ser jag fram emot att träffa alla hos Stina, och jag lovar... jag tar med mig lite ljus och ljuskataloger också från Bill, som tyvärr måste med barnet till Umeå den helgen.

Men, jag stannar inte på kaffe för jag ska iväg och träffa lite Övertorneå-brudar efteråt. Lika bra det för figuren, kanske.

Annars så går allt som på räls, ibland tycker jag att jag kanske inte hinner riktigt med mig själv. Här hemma ska vi inte tala om... här är inte bytt gardiner på mångar år, och fönsterna tvättar maken, tur det. I natt ska jag och jobba på hotellet, och till helgen är det nightclub där, och då jobbar jag också. Sen blir det lite mera jobb, innan julborden drar igång i början av december. Tänk att det är snart jul, va !

Hoppas ni får en lugn natt !

Blogga på.

Studenterna.....

enligt begäran av Anki ! (glömde bort det, sorry )

"Mina" studenter kommer från hela världen, men främst är det studenter från Australien som vill till Sverige. Ålder: 16-18 år, alltså i gymnasiet. Jag placerar dom i passande värdfamiljer, och dom går i skolan på den ort där dom bor. Ex. Kate, boende här i Överkalix, läser nu på gymnasiet, Sophia, boende i Älvsbyn, läser på gymnasiet i Älvsbyn. Värdfamiljerna har inget betalt, utan ställer upp med mat och husrum. Fickpengar håller elevernas föräldrar med. Jag kallas för local cordinator, och mitt jobb är att hålla kontakt med värdfamiljerna och studenterna, se till att alla har det bra.

För tillfället är det nu 8 studenter från Australien och 1 från Tyskland som vill hit ! Är det någon som är intresserad eller känner ni någon familj som skulle vara lämplig ??

Studenterna är högt studerade,deras betyg ligger en bit över genomsnittet i det land där dom bor, ska lära sig svenska men får individuella scheman, planerade av lärarna och av mig. Jag håller kontakt även med skolan. Ett fantastiskt jobb jag har !!

För övrigt har helgen gått i hemmets tecken... förutom idag, då jag har varit iväg och startat upp en ny återförsäljare till Alpnaering. Igår gjorde vi vinter i stugan, slog av strömmen m.m. Så nu är vi inte där förrän till påsk !

I natt ska jag fara och jobba på hotellet, det var meningen att jag skulle jobba 7-15 imorgon, men jag behövdes inatt istället. Så nu väntar snarklådan för lite vila innan jag åker....

Blogga på.

Uppdatering igen....

Jajamän,... här uppdateras det igen. Jag bara lurades lite när jag sa att jag skulle vara ledig 2 dagar , det blev bara 1 !

Hotellet ringde och behövde någon till städet på lördag och denne någon det var jag, och som vanligt hade jag ingen lust att säga nej ! Så jag jobbade 6 timmar ! Men igår.... har bara slöat, sov till 10.30 (!), tittade på film och gjorde ingenting. Har inte ens plockat ut den rena disken ur maskinen ! Sköönnt !

Idag då ? Jo, jag är ledig från hotellet, men har en Alpis-visning i Luleå. Ska åka dit på eftermiddagen, tänkte köpa en eller två svarta toppar innan visningen och ska också förbi min Alpis-kollega Mona en liten stund innan visningen.

Imorgon ? Ja, jobbar på hotellet 7-15 och sedan Oriflame visning i Lansjärv hos Maria.

Onsdag ? jobb på hotellet 7-15 och sedan Alpis-visning i Älsvbyn hos Ylva.

Torsdag ? jobb på hotellet 7-15 och sedan Alpis-visning hos Solweig i Kalix.

Fredag ? Jobb på hotellet 7-15 och sedan middag och sedan jobb på hotellet 18-23 !

Lördag? LEDIG !!

Söndag ? Ska träffa min nya återförsäljare Anneli och ha visning hos henne (Alpis)

Vad ska ni andra göra under veckan ??

Vänta ingen uppdatering under den här veckan från mig !

Blogga på, krydda maten och tänd ett ljus !

Hos Stina i Karungi 19/11 !!

Hej Svejs alla !!

En liten påminnelse: Bill och Bull träffas hos Stina i Karungi den 19/11 kl 14.00. Julupplevelser utlovas !

Vad ska ni göra i helgen ?

Kan man bara få vara ledig och ha liggbio ?

Nu har jag jobbat 2 dagar i reception, anlänt hem för middag, maken skulle fixa middan, och vad tror ni att man får?? Ja, alla som har hört historier om Bullens trodde nog det, men se icke ! Jag fick en färdig form från ICA med ris och fläskköttgryta ! Och jag som inte ens tycker om fläskkött, har inte ätit det på mycket länge.... Jag åt lite, slängde resten. Tur att jag har ätit kyckling och potatis idag till lunch.

Har nu bättrat på sminket, dressat om till svart dräkt och svart top, åker tillbaka till jobbet och ställer mig i restaurangen och baren ikväll. Skoj !! Vet inte när jag kommer hem...

Blogga på och glöm inte att krydda maten !

I´m Back !

Tog lite semester bara, kände inte att jag hade nåt alls att skriva om, fast det har hänt massor !!

Joppar, och joppar som vanligt. Det är kanonkul på nya jobbet ! Träffar en massa härliga människor och får vara med om en massa spännande saker, bla blanda drinkar, servera, kasta ut minderåriga från nattklubben, vaska golv, diska, svara i telefon, serva kunder och torka spyor !! Men kanonkul är det !

Annars går livet sin gilla gång, har nog siså där en 4 jobb nu: Hotellet, Explorica (är det någon som skulle vilja ha en utbytesstudent boende hos sig ett tag ?????, jag har ca 10 st att utplacera), Teamchef hos Oriflame med numera 52 tjejer i gruppen och from 1/11 Distrikschef hos Alpnaering ! Men.... jag har världens bästa jobb. På tal om det: Är det någon som skulle vilja ha jobb hos Alpnaering ? Det börjar nu bli så mycket att vi behöver bli fler återförsäljare. Hör av er till mig !

Bill och Bull då ?? Ja, oss kan ni träffa den 19/11 hemma hos Stina i Karungi, ni kommer väl ? Då kommer Häxan att få sin vinst från förra visning och alla kommer att få smaka lite julmat och fika, så där lite i förskott.

Säger som Mimmimaria, tänd ett ljus, krydda maten och må så gott !
Blogga på.