Ville bara säga att...

ni ska ha en trevlig helg, allihopa !! Själv har jag vakat av på morgon, sovit till 13.00, rusade iväg på posten, banken, ica, blomsteraffären, järnaffären och till sist på systemet ! Jag och 23 stycken till ska imorgon gå rallarmarschen, så vi behöver "a clear shot" uppför det sista berget. Vi startar mellan Gällivare och Porjus, och går via rallarstigen genom muddus nationalpark, och när vi kommit i mål så har vi gått 2,3 mil ! Vi ska avsluta dagen med vin, öl och en god buffe på hotellet innan vi åker hem till Överkalix igen.

Hoppas att det inte blir så varmt imorgon... Mygg och bromsar lär vi ha, vi går ju där det berömda myggmuseet finns.

Ja, jag lovar en uppdatering efter helgen, om jag bara tar mig fram till målet, men har jag gjort det 4 gånger förut, så lär det väl gå den 5:e !! Kanske jag får sällskap av Happis-bloggare nästa år ??

Blogga på.

Jag borde skämmas...

det är så länge sedan jag har bloggat !! Jag ska för, en gångs skull, skylla på att jag har inte haft tid... Det är faktiskt sant, jag har haft häcken full de senaste veckorna.

1. Kalix-dagen, Bill och Bull fixade upp marknadsståndet !! Med lite hjälp av tanten i ståndet bredvid ! Roligt att träffa lite bloggare där, vinke vink.. Efter kalix-dagen blev det stugan en natt, välförtjänt vila, harungarna har skoj runt knuten och renkalvarna dansar i skogen !

2. Stängning av flera vv-grupper, inte roligt inte... nu har jag bara 2 föreläsningar varje vecka kvar i Luleå, och det i 6 veckor. Fast i ärlighetens namn, ska det bli skönt att slippa det jobbet, ja, jag menar inte att slippa alla vv, men allt annat runt omkring.

3. Australien. Tankarna är där mycket, vi har ju nu haft Kates föräldrar här i Sverige 2 veckor. Hunnit med besök i Finland, blivit fotograferad med tomten bla. Hann även med ett besök på Ranua wildlife zoo, rekommenderas varmt. Vi planerar ju att åka down under i slutet av 2008 och stanna där i minst 2 månader. Vi har haft goda, glada dagar med hennes föräldrar, senast i går kväll på middag hemma hos oss, men ett gott glas vin, och framtida buisness planer med down under... Jag säger inget mer, kommer i en framtida blogg...

4. Sommarjobbet på TVG- roligt som vanligt. Jobbar med ett roligt gäng, men som vanligt är det tungt att jobba natt. Jag jobbar även extranätter så det blir ca 90 % natt !

5. Alpnaering, kanonskoj, hittar på nya recept hela tiden. Planerar in visningar och marknader, mässor och cateringuppdrag inför hösten. Planerar även in en utlandsresa med dom till nästa höst.,,

6. Oriflame. Planering för full inför höstens sköna söndag mässa, samt inför Nolia i Piteå. Rekryterar för fullt, nu har jag 30 härliga tjejer i min grupp, och fler lär det bli !

Har även fått veta av Barbara att maken snarkar !! Jepp, äntligen någon som bekräftar det jag sagt i alla år.. Maken har varit till Narvik med Barbara, Robert och Kate i 2 dagar. Sov över i en lägenhet i Abisko, och hon hävdar med bestämdhet, att Robert och maken hade en snark-tävling hela natten, gissa vem som vann.... Maken, naturligtvis.

Sitter nu på nattjobbet på TVG, ska vara vaken hela natten och jobba, emellanåt ska jag fundera på lite nya affärsmöjliheter som har öppnat sig. Är faktiskt också lite avundsjuk på Bill som idag har kommit hem från en vecka i Turkiet... Men den som spar han har, kanske man dånar iväg en vecka till hösten !

Sov gott, alla kära bloggare !

Blogga på.

Hej... Hej...

Åker till stugan en snabbsväng, återkommer imorgon kväll. Utlovar då veckans alla händelser i bloggform !!!! Bla sightseeing i Karungi, Kalixdagen m.m.

Vinke, vink...

Blogga på

Förbannade...

boxrar !! Inte fungerar det som det ska ! Än så länge i alla fall... Maken svär, jag svär och tur att jag har varit borta hela dagen.

Ont i halsen har jag också, jobba ska jag också imorgon 7-16, möte i LUleå har jag också kl 18... Måndag, möte kl 10, Lunch kl 11 med maken och Kate, ABF kl 15 och VV kl 18...

Nää, nu går jag och lägger mig, Jag orkar inte mer !!!!!!!

Blogga på.

Idag har vi varit i Luleå...

för att fixa en massa saker.

Dagen började med att jag har sovit till kl. 08.30 !! Sååå skönt... ska ni veta. Maken kommer hem lite tidigare från jobbet (9.00) och tar mig på bar gärning, oklädd och oäten och oduschad. Men det är snabbt avklarat. Målet i dag var luleå, fixa en boxer, helst 2, köpa ny mobil, en till oss var, hämta makens åldersglasögon på Synsam (2700;.) och avsluta dagen med studentuppvaktning hos makens systerdotter !

Allt gick som smort, nu har vi 2 boxrar, en hemma och en som ska i stugan, men det är nu problemet börjar... hur installera en sån ?? Det går ju inte, och fungerar inte som det står i instruktionsboken. Och just nu är jag så less på en svärande karl, att jag bloggar istället !

Annars så fick jag mig en ny mobil, Nokia 6280, bara så ni vet ! Den fungerar minsann, ligger på laddning just nu.

Helene, systerdotter, en kanon tjej ! hade fått ett stipendium av skolan ! Man får ju poäng nu i skolan, man kan ha högst 20,00 och hon gick ut omvårdnadsprogrammet med 19,50 ! Glad, positiv, bra på att laga mat och baka (vi fick världens godaste buffe). Till skillnad från mor hennes... (min svägerska) Hörs det att vi inte alltid är så övreens, va ! Nå, pappa hennes är omgift med ny kvinna och detta paret är vi närmare vänner med än svägerskan ! Och flickan brås bara på pappan, fast maken säger att intelligensen kommer från honom (han är morbror åt henne) ! Men det tror jag inte, har man aldrig någonsin läst en bok utan bilder i, kan det inte vara från honom.

Trött och slut, snarklådan väntar. Imorgon väntar tjejjoggen i Sjulsmark, där Mona och jag bjuder på vitlöks och sallds dip och morötter !

p.s. i 2 dl yoghurt ska man ha ca 1 tsk vitlökspulver.

Blogga på.

pps. Behån har åkt av nu... morgonrocken är på.

Tack och tack...

för oss, Bill och Bull, för att vi fick invadera Ankis hus i Vuono och träffa er alla glada bloggare och icke-bloggare !! Roligt att få namn, även om jag inte kommer att komma ihåg allas namn när vi träffas den 17 juli hos Häxan och Pettsson i Karungi. Som jag för övrigt ser fram emot...

Behån var på plats, men om Bill var Bull eller om Bull blev Bill har jag ännu ingen aning om, ni hängde väl med va ??

Annars var dumlekakan kanongod, men när jag bakade dom sist (och åt upp hela plåten !) så satte jag minsann en platta Noblesse på dom när dom var varma, sååååå gott !

Har varit i Luleå hela dagen och jobbat med VV, lite folk var det men det är bal ikväll igen.

Nu väntar snarklådan, har man tur kan man få ligga bakom ryggen på han som det växer mossa på....

p.s. gräset är ännu inte klippt !
Blogga på.

Nu är jag...

hemma igen !! Har bara sovit och latat mig i 2 dygn, sköööönnnttttt.... Men nu är jag i full gång igen, idag VV i Kalix och ABF hemma här i Ök, och imorgon åker Bill och Bull på nya äventyr, den här gången till Anki i Vuono. Men en massa smaker och dofter med oss.... Vi hoppas bara på bra väder.

Mellansyrran med familj är i Danmark med Barncancerföreningen, på en semesterresa, men allt verkar ha strulat för dom. Jag bokade nya biljetter för hemresa åt dom igår kväll, för resebyrån hade bokat fel (enl. resebyrån "tekniska fel"). Dom skulle få flyga till Umeå och sedan buss till Luleå !! Men jag hade inga problem att boka hemifrån min dator, inga tekniska fel här inte !! Så kontentan av det hela är att dom kommer hem 1 dygn tidigare än vad dom skulle (läs ikväll) för alla flyg imorgon (röd dag) var fullbokade.

Ska bli kul vad mellan J säger om hur danskarna pratade. Maken härmade en dansk innan dom åkte, och han trodde inte riktigt att det var sant att dom pratade så i Danmark.

Jepp, nu väntar frukost och sedan handla på Ica tills imorgon innan jag sticker iväg på dagens goda gärningar !

psss... hur många tror ni kommer på VV ikväll??? Röd dag imorgon och allt !

Blogga på.

Nu sticker jag....

till stugan över helgen !! Gissa om jag har längtat... Har inte varit ledig en enda dag på en månad nu, så detta är skööönnnntttt...

Sovit till halv tio på morgon, också...

Handlat, fixat plantor, köpt rosor till mig själv, ätit korv med bröd till lunch och nu slår jag av datorn !!

Blogga på !

p.s. Grattis Maria till din 7 :e !!

p.s.s Läs syrran Evas blogg, fortsättningen på resan !